RING OSS - 08-124 004 09

Helikopter Stockholm

RING OSS - 08-124 004 09

Om oss

Vi arbetar med helikopter i Stockholm

Välkommen till din helikopteroperatör HeliAir Sweden AB – vi fixar en helikopter i Stockholm åt er. Vi finns i Västerås, och har flera olika etableringar på andra orter runt om i Sverige, bland annat i Stockholm.

HeliAir Sweden AB är en komplett helikopteroperatör och Sveriges ledande helikopteroperatör med flera baser i Sverige och Stockholm. Vi har en stor helikopterflotta med kvalitetsutrustning och en mycket kompetent personal. Vi har bland annat specialiserat oss för film- och TV-uppdrag med Chineflexsystem, V14 HiDEF och Chineflex Elite. Några av våra kunder som vi har flygit för är BBC, SVT, TV4, Volvo, Stockholms stad och Red Bull med flera.

BBC SVT TV4 Volvo   Stockholms stad  Red Bull

Anlita oss när ni behöver en helikopter i Stockholm!

Helikopterservice med flera tjänster

1. Vår specialitet är aerial work, som innebär att vi kan och har tillstånd för alla slags arbeten som innefattar en eller flera helikoptrar. Vi har specialiserat oss på bruksflyg och film- och TV-uppdrag med våra Cineflexsystem, V14 HiDEF och Cineflex ELITE.

2. Av oss kan ni anlita tjänster med helikopter i Stockholm gällande bygg och anläggning, brandbekämpning, lyft och sågning av exempelvis träd inom skogindustri eller för privata markägare. Vi genomför helikopterlyft för både företag och privatpersoner. Vi kan även genomföra inspektionsflyg och reklamflyg.

3. Ni kan anlita oss för VIP Service, som helikoptertaxi för företagsevent, bröllop eller sightseeing och rundturer.

4. Ytterligare en verksamhet som vi erbjuder är utbildning. Hos oss kan du ta helikopterlicens samt helikoptercertifikat inom PPL(H) och CPL(H), Type Ratings, Proficiency Check, och gå andra specialkurser för piloter och uppdragsspecialister med helikopter i Stockholm. Ta kontakt när ni vill ta helikopterlicens och helikoptercertifikat i Stockholm – samt använda vår helikopter i Stockholm!

Andra kunder som vi har haft under årens lopp som nyttjat minst en helikopter i Stockholm:

Referenser