RING OSS - 08-124 004 09

Helikopter Stockholm

RING OSS - 08-124 004 09

Helikopterlyft

Önskar ni hjälp med helikopterlyft? Vårt företag är ute så gott som dagligen och lyfter med en helikopter i Stockholm. Vi utför helikopterlyft för att transportera svårhanterligt byggmaterial ut i skärgården men också komplicerade lyft i stadsmiljö. 

Kontakta oss för att boka ett helikopterlyft – vi har helikoptrar och erfarna lyftpiloter redo för nästa uppdrag. 

Helikopterlyft i Stockholm

När ni behöver en helikopter i Stockholm är vi beredda att ställa upp med olika typer av helikopterservice. Vi har Sveriges största civila helikopterflotta och kan därför erbjuda en helikopter i Stockholm för varje tillfälle – däribland helikopterlyft för alltifrån mastbyggnation, husbyggnation, betonggjutning och alla övriga slags lyft.

Innan vi hjälper er med ert helikopterlyft gör vi en bedömning av hur själva utförandet ska gå till och vad som krävs från vår sida. Vi gör riskanalyser och tar kontakt med luftfartsmyndigheten om det behövs. 

Helikopterlyft med vår helikopter i Stockholm jämfört med lyft från markbaserade kranar är helikoptern överlägsen. Vi har idag den högsta lyftkapaciteten med helikopter i Sverige och klarar av att lyfta upp till 1 750 kg med vår största helikopter i Stockholm.

3 fördelar med helikopterlyft

1. Vi är på plats, genomför jobbet och lämnar platsen snabbare än vad det tar att etablera en mobilkran på platsen. 

2. Kostnaden blir densamma och ibland till och med lägre med helikopterlyft. 

3. Med helikopterlyft slipper du tänka på avspärrningar på gator, förstärkning av källarutrymmen, parkeringar eller tillstånd. Vi tar hand om allt från ax till limpa. 

Kontakta oss för helikopterlyft med vår helikopter i Stockholm!

Vi har helikoptertaxi i Stockholm